Moikka!

Voitko elää tänä päivänä onnellista ja tasapainoista elämää? Tuohon kysymykseeni vastaisin, että kyllä me voimme elää tasapainoista ja onnellista elämää. Näin on käynyt ainakin minulle, vaikka niin ei ole aina ollut. Sain kasvaa lapsuuteni kristityssä perheessä ja vanhempani olivat uskovaisia. Itse tein myös uskonratkaisuni melko nuorena. Mopot ja moottoripyörät ovat kiinnostaneet minua aina, mutta nuorena ollessani taloudelliset tilanteet eivät antaneet siihen mahdollisuutta. Sain kyllä hiukan ajella kaverini Ögland-merkkistä mopedia ja joskus pääsin serkkuni punaisen Yamaha 100cc kevytmoottoripyörän kyytiin heidän kesämökilleen matkatessamme. Musiikin harrastus täytti tuolloin vapaa-aikani ja musiikista melkein tuli  ammattinikin, kun soittelin kolmen ja puolen vuoden ajan armeijan soittokunnassa soitto-oppilaana. Osallistuimme monenmoisiin juhliin, missä ei hengellisistä asioista ollut tietoa.

Noina aikoina koin myös kutsua Jumalan valtakunnan työhön. Tätä tietä en uskaltanut lähteä seuraamaan, vaan aloin toteuttaa omia haaveita talouden ja uran puitteissa. Samalla erkaannuin seurakunnasta ja yhteydestä Jumalaan. Tiesin kyllä tämän ja tein tietoisesti ratkaisuja, mitkä eivät ikinä onnistuneet ja lopulta päädyin umpikujaan, niin talouden kuin ihmissuhteiden taholla. En ollut kysellyt johdatusta Taivaalliselta Isältä. Avioero ja konkurssi oli edessä. Tajusin tilanteen.

Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.
(Johanneksen evankeliumi 10:10)

Joitakin hetkiä myöhemmin halusin uudistaa liittoni Taivaallisen Isäni kanssa Laittaen Lumpioni Lattiaan ja samalla huutaen Hänen puoleensa, että ”tule uudelleen minun elämääni ja johdata tästä eteenpäin”. Niin sitten alkoi tapahtuakin, että Isä alkoi johdattaa ja järjestellä asioita yksi kerrallaan. Tässä toteutuu hyvin Matteus 6:33

Vaan etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttansa, niin myös kaikki tämä teille annetaan.

Elämäni on ollut tästä hetkestä todella mielenkiintoista! Sain kouluttautua psykiatriseksi sairaanhoitajaksi. Työssäni psykiatrisella akuuttiosastolla olen voinut kulkea monen ihmisen rinnalla 25 vuoden aikana. Ilman omia kokemuksiani en olisi pystynyt ymmärtämään näitä sairastuneita ihmisiä. Taivaallinen Isä on johdattanut elämääni myös uuden upean puolison, kenen kanssa olemme saaneet rakentaa uutta yhteistä kotiamme/perhettämme. Talous on myös antanut mahdollisuuden oman moottoripyörän hankkimiseen ja sitä kautta oman moottoripyöräharrastuksen aloittamiseen, sekä mahdollisuuden viedä evankeliumia eteenpäin moottoripyöräharrastuksen kautta jo lähes 20-vuoden ajan.

Minusta Taivaallisella Isällämme on myös huumorintajua, kun on nähnyt pienen pojan haaveet, joissa nyt sitten kaksi asiaa hienosti yhdistyy; mopot ja hengellinen työ Taivaallisen Isän johdatuksessa. Pyöriä, joita on ollut käytössäni ovat olleet Yamaha XJ 900, Harley Davidson Ultra, Suzuki DL 650 V-Strom, Yamaha XJ 900 Diversion ja Yamaha XV 1900 MidnightStar. Aika, missä nyt elämme tarvitsee esikuvia kristityistä miehistä, jotka harrastavat ja pitävät perheistään huolta. Minä haluan olla sellainen. Toimin myös paikkakunnallani CMA Chapterin veturina ja toiminta siellä aloitettu 2018 paikkeilla. Pidän itseäni onnellisena, vaikka arki kyllä haasteitakin tuo. Tiedän, että olen matkalla Taivaskotiin, sen osoitteen olen moponi navigaattoriin polvillani joskus laittanut. Mielenkiinnolla jään odottamaan, että kuulenko koskaan sinusta mitään ja onko todistukseni vaikuttanut sinuun siten, että tulisit joskus Uuden Suunnan navigaattoriisi laittamaan.

Terveisin ja Siunausta Sinulle, Aki Iilo