Moi, minä olen Jarkko! Ennen uskoontuloa elämäni täytti moni maallinen asia ja hengelliset asiat jäivät vaille vaikutteita, kun en tuntenut Luojaani. Elämästäni puuttui rauha ja toimiva Jumalasuhde. Sen johdosta tuli kavereiden kanssa tehtyä ilkivallan tekoja, kiusattua eri ihmisiä ja varasteltua kaupoista tavaroita. Myös olin peliriippuvainen nuorena, jonka johdosta lähes kaikki aikani ja rahani menivät RAY:n ja veikkauksen pelejä pelatessa.
 
Kuinka tulin uskoon? Tulin uskoon eli Jeesuksen tarjoaman yltäkylläisen elämän otin vastaan elämääni toukokuun puolessa välissä, vuonna -95. Peruskoulun uskontotuntien päätyttyä sijaisopettajamme pyysivät minua ja muita luokkakavereitani helluntaiseurakunnan järjestämään nuorteniltaan, joka oli erään perheen kotona. Siellä kerrottiin miten voi tulla uskoon! Ymmärrettyäni asian, tein ratkaisuni ja otin Jeesuksen elämääni vastaan Herrakseni ja Pelastajakseni.

Kuinka Jumala on vaikuttanut elämässäni uskoontulon jälkeen? Jumala antoi lahjana Yltäkylläisen Elämän, todellisen tarkoituksen, ilon, rauhan, pelastusvarmuuden, jotta tiedän pääseväni varmasti taivaaseen! Myös HÄN on antanut hyviä/luotettavia ystäviä, mieluisan työpaikan, seurakuntakodin ja edullisen, hyvän vuokra-asunnon sekä luotettavan ja auttavaisen vuokraisännän ja paljon tarpeellista tavaraa. Jumala vapautti minut ilkivallan tekemisestä, varastamisesta, peliriippuvuudesta ja toisten henkilöiden kiusaaminen loppui. Uskossaoloaikanani olen oppinut välittämään ja auttamaan muita ihmisiä sekä oppinut elämään raamatun ohjeiden mukaan. Tajuan, että kaikista tilanteista selviää Jeesuksen avulla paremmin ja elämä on elämisen arvoista... Tätä en vaihtaisi mihinkään muuhun, koska parempaa ei löydy mistään muualta! :)

Kaksipyöräisiin moottoriajoneuvoihin siirryin vasta 2011 vuonna. Ensimmäinen hankintani oli Yamaha 50 kuutioinen mopo. Vuonna 2013 ajoin A eli prätkä kortin ja ostin kaveriltani samana kesänä HONDA CB SEVEN FIFTY prätkän, vm:a 1996. Sillä olen ajellut siitä asti. CMA:han liityin 2015 vuoden aikana.

Tule sinäkin tämän sivun lukija CMA porukkaan rohkeasti mukaan, jos et vielä ole mukana. Ystävällisin terveisin Jarkko