Olen Matti Tuppurainen Kouvolasta. Synnyin pahasti keskosena. Äitini hylkäsi minut synnytyslaitokselle. Siellä oloni päättyi kolmikuukautisena kun pääsin sijaisperheeseen, jonka äiti oli juuri tullut uskoon ja isä tuli uskoon myöhemmin. Kiitän Jumalaa että sain kasvaa uskovaisessa kodissa. Lapsena kuusivuotiaana sain antaa elämäni Jumalalle. Nuoruuteeni kuului trial, jota tuli ajettua muutamat vuodet.

Kuitenkin Jumala kutsui nuorisotyöhön nuorten pariin, teetupatyö oli mun juttu. Elämässä on ollut yksi iso sydänleikkaus seitsemänvuotiaana. Olin uskossa ja olin leikkaukseen mennessä varma, että Taivaanisä pitää pikkupojasta huolen. Olen aikuisiässä saanut olla monessa mukana seurakunnassa ja kiitän Jumalaani niistä ajoista.
 
Olen saanut rukoilla monen puolesta, jotka ovat halunneet ottaa Jeesuksen sydämeensä, sekä sairaiden puolesta. CMA Kouvola, jossa saan olla mukana, on hienoa uskovien motoristien toimintaa. Saamme olla kertomassa toisille siitä, mitä Jeesus on meille tehnyt. Sinä mopoileva ystäväni: kun kuulet Jeesuksen kutsun sydämessäsi, ota Jeesus matkakumppaniksesi. Pyörälläkin ajaessa on turvallinen mieli ajella, kun tietää että Jeesus on mukana. Haluan siunata sinua ystäväni, kun kohdataan niin jutellaan.
 
Turvallista Kesää Jeesuksen kanssa. Matti Tuppurainen.