Oli maaliskuun 22. päivä 2009, kun minä tulin tuntemaan Jeesuksen rakkauden. Silloin minä pelastuin kadotustuomiolta. Sain antaa elämäni Jeesukselle. Tulin esille eräässä hengellisessä kokouksessa, kun evankelista kysyi: "Kuka haluaa antaa elämänsä Jeesukselle ja tulla uskoon?". Silloin minun puolestani rukoiltiin. Kun lähdin kokouksesta kotiin, itkin koko automatkan ja tämän jälkeen makasin kotona tuulikaapissa kahden tunnin ajan. Minulle se oli voimakas kokemus. Siitä alkoi uusi elämä.

Ennen tuota päivää noin puolen vuoden ajan Jumala kutsui minua pelastukseen sisälle, minulla oli ns. etsikkoaika. Minua alkoi kiinnostamaan hengelliset asiat ja koin miten Jumala voi ihmiselle puhua. Kun Jumala kutsuu ihmistä, niin se on ihan todellista, ei sitä voi olla huomaamatta. Monesti koetin vain väistellä Jumalaa ja  siirtää uskonratkaisua eteenpäin. Keksin aina jotain muuta tekemistä, tekosyitä riitti. Kerrankin mietin: "Ei ihan vielä, odotetaan ainakin tuo yksi tuleva viikonloppu, kun kaverilla on isot juhlat". Sitten Pyhä Henki teki minulle selväksi miten minun käy, jos en vastaa Jumalan kutsuun. Tiedostin vain yhtäkkiä, että olen tehnyt syntiä ja matkalla ikuiseen kadotukseen. Sitten totisesti päätin antaa elämäni Jeesukselle ja ottaa vastaan sen pelastuksen, jonka Jumala on Poikansa Jeesuksen kautta meille ihmisille valmistanut. Siitä asti minulla on ollut pelastusvarmuus ja tiedän olevani matkalla taivaan juhlille. Jeesus haluaa pelastaa kaikki ihmiset, myös sinut, sanoohan Raamattu 1.Tim. 2: 3-4

"Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme, joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden."

Aikaisemmin minä elin pimeydessä tietämättä mitään Jumalasta, vaikka kuitenkin Hän on niin lähellä jokaista ihmistä. Minä en oikein uskonut mihinkään. Ajelin monttukoneella crossia sekä enduroa ja juhlin tämän maailman juhlia ymmärtämättömänä siitä, että Jeesus haluaa pelastaa minut. Tämä pelastus on tarjolla sinullekin rakas lukija. Käännyt vain Herran puoleen koko sydämmestäsi, se on aika helppoa. Sano Jeesukselle: "Tässä minä olen, pelasta minut". Ja siitä se uusi elämä alkaa. Jeesus pelastaa, antaa ilon, todellisen vapauden ja ikuisen elämän. Aamen.

Ville, 0503170587 

Hello,
It happened in March 22nd, 1999. It brought a total change to me. I was overjoyed by love that I had never known. It was the love of Christ. I surrendered my life to follow Him.

For about six months I had felt God's calling. The spiritual questions had started to interest me. I tried to avoid those thoughts and ignore God's gentle but very clear voice. I didn't have time for God, at least not now, I reasoned. So I found excuses. I didn't want to miss a fun party or entertaining myself with friends, or going to ride enduro, or motocross.
Then one day God's Holy Spirit stopped me to think what might happen if I refused God's call. Suddenly I felt I was a sinner. I understood I was on the way to hell.

I went to a Christian meeting. There the preacher asked: Who wants to receive Christ as his personal Savior? Now I was ready. I decided to surrender and receive the salvation God had prepared through His Son Jesus. The preacher prayed for me. From that moment I felt that my life belonged to Christ who gives me eternal life. I had the assurance that I was on the road to Heaven now.
I cried all the way as I drove home. Inside I laid on the floor for two hours. It was a strong experience. The new life had started.

Eternal life is offered freely to those who have faith in Jesus. Jesus wants all people to get saved, you too! The Bible says: God wants all people to get saved and to come to the knowledge of truth (1 Tim.2:4) This salvation is for you too my dear reader. Just turn to God with all your heart. Tell Jesus: Here I am, save me! So Jesus will save you and give you joy, true freedom, and eternal life.
Blessings,

Ville Tarkka ...Yamaha YZ250F and Suzuki 800 cc