Kysymyksiä ja vastauksia

K: Lähdin vasta seuraamaan Jeesusta, mitäs nyt?
V: Teit elämäsi tärkeimmän päätöksen, onneksi olkoon! Tutustu Jeesukseen Raamatun avulla! Pidä myös yhteyttä muihin uskoviin seurakunnassa ja osallistu CMA:n tapaamisiin.

K: Miten voin päästä CMA:n jäseneksi?
V: CMA:n organisaatiossa paikallisjaostot tekevät työtä yhdessä Jumalan kuningaskunnan hyväksi. Paikallisjaostot ovat olennainen osa rakennettamme. Jos tahdot tietää onko CMA sinulle sopiva järjestö, rohkaisemme sinua osallistumaan paikallisiin CMA:n tapaamisiin ja tapahtumiin, missä CMA on palvelemassa. Tapahtumien yhteyshenkilöt ja tietoa tulevista tapahtumista löydät CMA Finlandin kalenterista.

Ensimmäinen ja tärkein askel CMA:n jäsenyydessä on, että tunnet Jeesuksen Kristuksen; että Hän on sinun Pelastajasi ja Herrasi. Toinen askel on CMA:n jäsenkoulutuksen suorittaminen. Mielestämme on tärkeää kertoa olennaisimmat asiat CMA:sta ja antaa tämä peruskoulutus CMA:n palvelustehtävästä kaikille, jotka haluavat liittyä. Englanninkielinen materiaali on saatavilla CMA:n verkkokaupasta; suomenkielistä materiaalia voit tiedustella CMA Finlandin yhteyshenkilöltä, Viki Pakariselta. Koulutuksen yhteydessä täytät kyselylomakkeet, jotka lähetetään CMA:lle. Koulutuksen jälkeen pääset CMA:n täysjäseneksi ja saat oikeuden pitää CMA:n selkämerkkiä ja ostaa virallisella logolla varustettuja tuotteita. Tahdomme myös siunata sinut matkalle CMA-yhteisön jäsenenä.

K: Kuinka voin osallistua CMA:n jäsenkoulutukseen?
V: Ota yhteyttä CMA Finlandin yhteyshenkilöön Viki Pakariseen.

K: Tarvitseeko CMA:n jäsenten maksaa jäsenmaksua?
V: Ei tarvitse. Meillä ei ole jäsenmaksua.

K: Miten löydän CMA:n paikallisjaoston?
V: Toiminnastamme voit tiedustella esimerkiksi yhteyshenkilömme, eli Viki Pakarisen kautta. Ilmoitamme tapaamisistamme kalenterissa. Suomessa toimintamme ei ole jakautunut jaostoihin ainakaan vielä. Jäseniämme löytyy Keski-Suomesta ja Kanta-Hämeestä.

K: Miksi minun pitäisi olla mukana paikallisessa toiminnassa?
V: Osallistumalla toimintaan koet toveruutta samanmielisten kristittyjen seurassa ja saat tilaisuuden kasvaa ja palvella. Toiminnan kautta tutustut moniin CMA:n jäseniin Suomessa ja ympäri maailman.
Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella!
Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com