of

Suomen valoisat kesäyöt kutsuvat meitä ajamaan läpi yön, mutta talven tullen useimmat meistä siirtävät pyörän talliin ja alkavat unelmoida kuivista kaduista ja ikuisesta kesästä. Viimeisen vuoden aikana Jumala on liittänyt joukkoomme useita aktiivisia jäseniä. Ja talvikausi tuli sopivasti, jotta pystyimme keskittymään Raamatun ja jäsenkoulutusmateriaalin opiskelemiseen yhdessä. Jumala palautti meidät takaisin perusasioihin muistuttamalla meitä "saarnaamaan evankeliumia, veren evankeliumia ja pysymään Sanassa ja Totuudessa niin hankkeemme menestyvät." Lisäksi meitä ohjattiin luopumaan kahleista, joita monet vetävät perässään. Eikö olekin hieno viesti? Kukapa meistä haluaisi lastata pyöränsä päälle kivikasan, jos tavoitteena on pysyä Jeesuksen perässä Ahveniston mutkissa?

Rukoilemme nyt, että Jumala varustelee meidät palvelemaan ja löytämään yhteyksiä paikallisiin motoristeihin, moottorikerhoihin ja klubeihin. Ja ettei Hyvän Uutisen kertomiselle ole mitään esteitä sillä hetkellä kun tapaamme ihmisiä, jotka etsivät totuutta. Meillä on Suomessa monia kristillisiä moottoripyöräkerhoja, kuten Gospel Riders, Sons of Abraham, MC Preachers, God's Squad CMC ja Ambassadors for Jesus Christ. Rukoilemme että löytäisimme yhteyden ja että Jumala syventäisi keskinäisiä suhteitamme näihin siskoihin ja veljiin.

Puhumme Jumalalle myös tulevasta kesästä. Olemme suunnitelleet jo monia tapahtumia kalentereihimme Suomessa ja Euroopassa. Huhtikuussa osallistumme Keski-Suomen moottoripyöränäyttelyyn omalla osastolla. Varaamme osastolle Gospel Ridersin rahoittamaa motoristiraamattua ja Pandan lakritsia lapsille tehdäksemme Jumalan rakkauden konkreettiseksi! Toukokuussa matkaamme CMA Balkans konferenssiin Splitissä, Kroatiassa. Ja matkalla sinne käymme Kosovossa. Matti on suunnitellut lähetysmatkaa Pristiinaan, Kosovoon ja Tiranaan, Albaniaan, tämänhetkiseen kotikaupunkiinsa. Noissa maissa on paljon muslimeja, joten rukoilemme että Jumala herättelisi heitä etsimään Jeesusta uskonnollisten rukous- ja paastosääntöjen sijasta. Muutamia jäseniämme Jumala on kutsunut kertomaan Ilouutista Suomalaisissa vankiloissa, joten toivomme pääsevämme vierailemaan matkalla paikallisissa vankiloissa.

Kesäkuun 10. päivä Viki, porukan Iron Butt Association-intoilija, suunnittelee osallistuvansa IBA:n Scandinavian Rallyyn, joka on tänä vuonna Kuopiossa. Rukoillaan Vikille Jeesuksen valon loistoa valmistautumiseen ja koko 24-tunnin kilpailuun. Heinäkuussa vierailemme Imatralla IRRC-sarjan (International Road Racing Championship) osakilpailussa. Toivomme avoimuutta Ilosanomalle sekä paikallisten että Suomalaisten ja ulkomaisten vieraiden joukossa.

Sitten vielä poikkeus siihen joukkoon, joka laittaa pyörän visusti talvisäilöön. Jäsenemme Veepee aloittaa varsinaisen ajokautensa kun lämpötila tippuu nollan alapuolelle. Jos suunnittelet arktista ajoreissua, haluat ehkä kysyä häneltä neuvoja... Veepee on järjestänyt menneinä talvina useita talvisia kokoontumisajoja. Pyydämme rukoustukea myös hänen tuleviin ajoihinsa, kuten ABBM-kokoontumiseen (Aurora Borealis Biker Meeting) ja talvisodan ihmeen muistoksi järjestettävään Talavisotajutaukseen.

Pyydämme myös rukoustukea Latvian CMA:lle. He järjestävät elokuun EMC-kokoontumisen (European Motorcyclists for Christ) Riikan lähistöllä. Ehkäpä paikalle tulee eteläisemmän Euroopan osallistujien lisäksi sankka joukko suomestakin, ollaanhan vain päivän ajomatkan päässä.

Jumalan siunausta!

Tero, CMA Finland, Jyväskylän jaoston rahastonhoitaja

Go to top

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com