Moikka!

Kaakon kierros lähestyy la 14.7 - su. 15.7. Jotta suunnittelemani aikataulut totetuisivat, niin Vaajakosken ABC:n yhteislähtö tapahtuu la 14.7 klo 8.00 kohden Kouvolaa. Hiukan ennen Heinolaa Lusin levennyksellä tulen Pekan kanssa vastaan. Hartolasta ajaa Lusiin noin 20min. Lusista Matka jatkuu Woikosken Automuseolle. Siellä opastettu lenkki klo 11, sisäänpääsy 16 eur. Tähän hintaan kuuluu myös pullakahvit kierroksen jälkeen. Automuseon kierrosta ei kannata jättää väliin.

Sitten jatkamme Orilammen majalle, missä lounas 25 eur hintaan. Huom! Orilammen maja oli aikoinaan Kekkosen suosima lomakohde. Sitten tutustuminen Lapinsalmen riippusiltaan. Upea luontokohde, joka ei maksa mitään. Hiukan hiekkatien pätkää n. 2km ja 20 min. patikointi. Perillä grillaus- ja uintimahdollisuus.

Sitten matka jatkuu Verlan Tehdasmuseolle. Museo on UNESCON perintökohde. Siellä myös mahdollisuus opastetulle tehdaskierrokselle tasatunnein hintaan 10 eur. Alueella myös kahvila, kaunis paikka, vaikkei tehdaskierrokselle osallistuisikaan.

Sunnuntaina 15.7 starttaamme Kausalan ABC:lta klo 12 ja jatkamme matkaa Kouvolasta Iittiin. Siellä menemme Hiidenvuorelle, missä voimme pitää Pyhäpäivän hartauden. Kyseinen kaunis luontokohde sijaitsee n. 5 km hiekkatien päässä. Ihan OK ajaa motukalla, itse kävin sen eilen tarkistamassa. Vuorelle joudumme tietysti kävelemään, mutta upeat maisemat odottavat perillä.

Hiidenvuorelta jatkamme matkaa kohden Vääksyn kanavakahvilaa. Matkalla ohitamme kauniin Vuolenkosken kesäkioskin ja Vierumäen Urheiluopiston. Vääksyssä mahdollisuus ruokailuun. Viime vuonna siellä oli hyvät PIZZAT. Vääksystä voi sitten jatkaa kohden Jyväskylää kauniita Pulkkilan harjun maisemia, tai sitten nopsemmin Jämsän kautta.

Perustin whatsapp-ryhmän CMA Kaakon kierros 2018. Jos olet kiinnostunut, niin ilmoittele (iilo.aki at wippies.fi) ja liitän sinut ryhmään. Mukaan vaan, yhteislähtöön saapuvat Vaajakosken ABC:lle klo 8. Kahden vrk lenkille tulee km noin 600 - 700km. 

terv. Aki

Go to top

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com