of

Jumala on uskollinen! CMA Finland täyttää 10 vuotta tänä vuonna!

Vuosi 2020 piti sisällään melkoisia taisteluita, kuten tiedämme. Kaikki isoimmat motoristitapahtumat peruttiin Suomessa ja maailmalla. Lisäksi menetimme useita jäseniä, kun he päättivät irtautua CMA:sta ja perustaa oman, kristillisen MCC:n. Ensinäkemältä se saattaa vaikuttaa tappiolta, mutta päätämme olla murehtimatta, että nämä veljemme ja sisaremme lähtivät etenemään eri reittiä. Luotamme sen sijaan Jumalaan, että Hän saattaa hyvän työnsä meissä päätökseen ja käyttää CMA:ta edelleen, jos vain seuraamme Häntä.

Jumala onkin avannut meille uuden oven antamalla meille jäseniä kolmesta uudesta kaupungista: Kemistä, Turusta ja Lapualta. Lisäksi Kouvolan ajoryhmällä on nyt vuokratila, jossa järjestää säännöllisiä tapahtumia.

Koronarajoitukset Suomessa ovat melkein koko ajan sallineet meidän järjestää enintään 10 henkilön tapaamisia, mikä on aivan riittävästi rukoillaksemme yhdessä ja säilyttääksemme yhteyden, jotta olisimme valmiita kertomaan ilosanomaa myös kesäajokauden ulkopuolella. Emme voi myöskään unohtaa työkalujemme ylläpitoa; meillä on pitkä talvi aikaa huoltaa ja varustella pyöriämme, jotta tallin oven ja kaasukahvan avaaminen keväällä saa aikaan asiaankuuluvan äänen ilman minkäänlaista epäröintiä.

Keskitytään Jeesukseen Kristukseen. "Valmistakaa Herralle tie, oikaiskaa hänen polkunsa mutkat!".

Rukoilemme, että Jumala lisää joukkoomme uusia jäseniä, jotta voimme perustaa CMA-jaoston jokaiselle uudelle paikkakunnalle. Rukoilemme, että saamme jatkaa motoristityötä Jyväskylän tallilla ja aloittaa samantapaisen tai uudenlaisen työn Kouvolan tallilla. Nuorten stuntti- tai mopomiitti-kokoontumisiin liittyvän työmuodon, jota voisi kutsua vaikka "Evankeliumia ja makkaraa"-tapahtumiksi, joissa tarjoilemme grillimakkaraa, kahvia, motoristiraamattuja ja jäsentemme tarinan kertovia lappusia sekä autamme kaksipyöräisten huoltotöissä. Pyydämme Jumalalta resursseja työn aloittamiseksi myös muilla paikkakunnilla, joissa näitä nuorison stunt-tapahtumia järjestetään, jotta voisimme tavoittaa tulevaisuuden bikereita evankeliumilla. Rukoilemme myös Kymringin MotoGP-tapahtuman järjestelyiden puolesta. Se on ensimmäinen suomalainen moottoripyörien Grand Prix-tapahtuma sitten 1980-luvun alun. Uskomme tulevaisuutemme Jumalan haltuun, jotta emme liiaksi murehtisi suunnitelmiemme ja niiden mahdollisen peruuntumisen takia etukäteen.

Tero Ahola, chapter president, Jyväskylä, Finland

Go to top

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com