of

Väärät valinnat, nuoren miehen kokeilunhalu ja jääräpäisyys olivat asioita, jotka ilman isän ohjausta johtivat asioihin joista maksoin kovan hinnan. Synnyin Helsingissä 18.3.1961, perheeseen kuului vanhempi veli, minä sekä isä ja äiti. Kymmenen ensimmäistä vuotta meni kaikin puolin hyvin, pärjäsin koulussakin hienosti ja urheilukin kuului kuvioihin. Sitten tapahtui jotakin mikä sotki ”pienen miehen” ajatusmaailman, vanhemmat erosivat. Muutimme veljeni kanssa äidin mukana Jyväskylään ja elämä muuttui pikkuhiljaa täysin väärään suuntaan.

Mukaan tuli varsin varhain päihteet ja rikokset. Pian olinkin jo nuorisovankilassa eikä ne siihen aikaan olleet parantavia laitoksia, 100 suomen hurjimpiin kuuluvaa nuortamiestä samassa paikassa! Vankilakierre jatkui useita vuosia, ahdistus ja tyhjyys sisällä kasvoi kasvamistaan. Olin vankilassa ja siviilissäkin törmännyt kavereihin, joilla oli sama tausta kuin minulla ja kuitenkin heillä oli jotain mitä minä etsin koko ajan täysin vääristä asioista. Heillä oli rauha sydämessä ja se näkyi. Minä todella etsin ja kaipasin tuota rauhaa.


Hyvä ystäväni oli tullut uskoon ja kävi kertomassa minulle Jeesuksesta, kuinka hän rakastaa minua sellaisena kuin olen ja tahtoo vapauttaa minut taakoistani, joita vedin mukanani kuin kivirekeä. Hän puhui minulle raamatusta Jumalan sanasta ja aloin itsekin tutkia tuota kirjaa. Pian ymmärsin, että jos jatkan samaa rataa niin raamattu kertoo, että menen suoraan kadotukseen (helvettiin) jos en tee parannusta ja pyydä Jeesusta asumaan sydämeeni. Saimme vaimoni kanssa molemmat antaa elämämme Jeesukselle samaan aikaan. Siitä eteenpäin on menty armon varassa, ja kun Herra muutti elämän arvot uusiksi olen saanut elää vapaana rauha sydämessä.

Olemme saaneet vaimoni kanssa kaksi tytärtä, mikä on Jumalan ihme elämässämme.
 Moottoripyöräily on aina ollut likellä minua, Jumala on senkin huomioinut ja tänä päivänä saan julistaa evankeliumia moottoripyörän kanssa CMA:ssa. Rikkinäisen elämäni Jeesus on eheyttänyt ja vankiloissa käyn tänä päivänä kertomassa, että jos Jeesus on minun elämäni pystynyt muuttamaan niin voit olla varma että se on mahdollista myöskin sinulle.
 Jeesus Kristus vie sinut perille asti ja antaa sinulle rauhan sydämeesi. Jeesus sanoo ”Minä olen tie ja totuus ja elämä...”


Siunaten, Vesku Rautasaari 

 

Go to top

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com