of

Terve. Olen onnellinen kristitty motoristi koska ajan moottoripyörällä ja saan uskoa Herraan Jeesukseen, syntieni anteeksi antajaan, Jumalan armosta.

Aina näin ei ole ollut, aikoinani kuljin synnin ja pimeyden teitä. Moottoripyörälläni etsin vapautta ja iloa, pakenin synnin aiheuttamaa pahaa ja tyhjää oloani, ajamalla mutkaisia teitä näkymättömiin, siinä onnistumatta. Olin valmis lopettamaan elämäni jo nuorena, kun tämän maailman tarjonta ei pystynyt vastaamaan odotuksiini: rakkauteen, rauhaan, iloon, onneen, identiteettiini, kuka olen ja mistä olen tullut ja minne olen menossa ja miksi elän.

Kun sitten Taivaan Jumala kutsui pelastukseen ja uuteen elämään, silloin tulin ymmärtämään, niinkuin Raamatussa JEESUS sanoo:

Rauhan minä jätän teille: minun rauhani - sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö. (Joh. 14:27)

Ja nyt vasta olen vapaa elämään ja iloitsemaan tässä ajassa, kunnes kutsu käy kotiin taivaaseen. Tänään saan Jeesukseni, Vapahtajani kanssa ajella ympäriinsä toisten kristittyjen motoristien kanssa ja todistaa Hänen rakkaudestaan ja pelastuksestaan kaikille ja kaikkialla. TÄMÄ ON ELÄMÄÄ!

Joka uskoo minuun (JEESUKSEEN), hänen sisimmästään on, niinkuin RAAMATTU sanoo, juokseva elävän veden virrat. (Joh. 7:38)

Tervetuloa pelastukseen ja ajamaan taivaanvaltakunnan kaitaa tietä taivaaseen.

Go to top

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com